Trendrede

14 januari 17.30 uur in Pakhuis de Zwijger Amsterdam.

De TrendRede kadert en clustert jaarlijks de actuele ontwikkelingen tot een inspirerend startpunt en denkstuk dat Nederlandse bedrijven en overheden helpt gericht over de toekomst na te denken.

Gaan we in de jaren 20 implementeren wat we de afgelopen tien jaar allemaal hebben bedacht? Oude systemen verzetten zich heftig, maar het nieuwe krijgt steeds meer ruimte en massa. Wat betekenen overvloed, gelijkwaardigheid en verbinding de komende 10 jaar? Intrigerende vragen? Kom luisteren en meepraten op 14 januari 2020 tijdens -alweer- de tiende TrendRede met o.a. smaakmaker Farid Tabarki.

De TrendRedenaren zijn:

Tom Kniesmeijer,,Toekomstpsycholoog
Caroline van Beekhoff, TrendStrateeg & BeeldBouwer
Christine Boland, Trendwatcher and trendanalist
Freija van Duijne, Toekomstverkenner
Brian Kragtwijk, Digital Business Change Strategist
Marc de Roo, Creative Inspirator en entrepreneur
Hilde Roothart, Trendonderzoeker en oprichter Trendslator
Farid Tabarki, Founding director Studio Zeitgeist

 

In deze jubileumeditie doen we het wat anders dan anders. We blikken terug en iets verder vooruit. We geven de algemene lijnen aan en wijzen waar de verandering zit in de samenleving. Bijvoorbeeld naar een toekomst die ons zaken Bouwsteenburgerschap, Gelijkwaardigheid, De Samenhang der Dingen en Samensturing gaat brengen. 

Na de officiële lezing van de TrendRede gaan de samenstellers in gesprek met de aanwezigen. 

Pakhuis de Zwijger

Locatie:
Pakhuis de Zwijger
Amsterdam

 

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha