Meet-up NetWerken

In samenwerking met Pakhuis de Zwijger en Part-up organiseren we deze Meet-up over werken in de nieuwe economie. Wordt netwerken de  basis van het nieuwe werken. Maak je kennis met organisaties die hun werk al anders organiseren en ontmoet mensen die werken aan de toekomst van hun eigen werk.

Programma

20.00u Opening

20.15u Werken in de toekomst
Femke Kooijman (ABU) geeft een toelichting op de Vier scenario’s voor de organisatie van werk in Nederland in 2026. De Argumentenfabriek heeft de scenarioanalyse gemaakt in opdracht van de ABU, ABN Amro en het UWV.

20.30u Part-up
co-founder Laurens Waling schetst de ontwikkelingen die organisaties doormaken en hoe Part-u helpt om meer te doen met het aanwezige talent. Philadelphia Zorg is een van de organisaties die Part-up gebruikt en vertelt

21.00u WIN (werken in netwerken)
Initiatiefnemer Irmgard Bomers vertelt over vaardigheden nodig zijn voor de toekomst van werk en hoe het WIN WIN WIN Programma bijdraagt aan de ontwikkeling van een flexibele werkstijl. Verschillende deelnemers aan het programma zijn aanwezig om hun praktijkervaring te delen.

21.30u Waar heb jij behoefte aan?
Interactie en discussie over dilemma’s en thema’s die verdieping behoeven o.l.v. een moderator.

Kies je programma

Pakhuis de Zwijger

Locatie:
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha