The Future of Work

Toonaangevende wetenschappers en jong talent 31 mei 19.30u Tivoli Vredenburg

In navolging van vier fantastische voorgaande edities, komt New Scientist Live opnieuw terug in TivoliVredenburg. Op 31 mei 2019 beklimmen drie toonaangevende wetenschappers – primatoloog Frans de Waal, moraalfilosofe Katleen Gabriels en astrobiologe Ingeloes ten Kate – en vijf genomineerde jonge wetenschapstalenten het podium. Ze nemen je mee in hun onderzoek en leggen uit waarom juist dit onderzoek toegevoegde waarde heeft. New Scientist Live is een collage van kennis en talent, een collage van wetenschap, in één avondvullend programma.

Dezelfde avond wordt het New Scientist Wetenschapstalent 2019 uitgeroepen. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende jonge wetenschapper van België en Nederland. Alle universiteiten in Vlaanderen en Nederland selecteren hun beste jonge talenten en New Scientist maakt een top-25. Publiek en jury brengen een stem uit op het meest veelbelovende talent. De beste vijf jonge wetenschappers staan tijdens New Scientist Live op het podium.

Kaarten kosten EUR 22,50

Tivoli, Utrecht

Locatie:
Tivoli Vredenburg
Utrecht

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha