Blockchain Week

Blockchain Week || Blockchain & Fintech

Monday, Jun 3, 2019, 7:00 PM

No location yet.

6 Members Attending

Together with several meet-up organizers we are launching an unofficial blockchain week during the biggest financial conference taking place in Amsterdam, Money2020. We will have a full program with a blockchain theme suitable for anyone. More information will follow soon! Check out the full program on: www.blockchain-netherlands.com/blockchainweek

Check out this Meetup →

nnb

Locatie:
Amsterdam

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha