Talentenshow

Talentenshow

Foxtaal biedt als afronding van de geactualiseerde ONA training (Oriƫntatie Nieuwe Arbeidsmarktkansen) nieuwkomers de mogelijkheid om hun talent te laten zien in een show die door henzelf is georganiseerd. Het heeft geresulteerd in een vol programma. Kom dat zien!

 

Programma

12.00 uur Welkom door Sheetal
12.15 uur Zang door Tirhas
12.30 uur Eten maken door Nigsti
13.00 uur Drinken en presentatie Sheetal
13.20 uur Kledingshow door Imram
13.50 uur Taart maken door Vanathy
14.20 uur Mand maken door Rubinah
14.50 uur Afrikaans koken door Imram
15.20 uur Haarverzorging door Tirhas
15.40 uur Filmen en foto’s maken door Kamal en Daryosh

Bestaande naam, nieuwe inhoud

De nieuwe invulling van de bestaande ONA training (Oriƫntatie Nederlandse Arbeidsmarkt) is gebaseerd op het win-win-win gedachtegoed en de training Maak je eigen werk, een initiatief uit de WIN Werkkring Amsterdam. Deelnemers worden gestimuleerd om met hun eigen talent aan de slag te gaan en leren netwerkend te werken. Door deze aanpak wordt ook de taalvaardigheid verbeterd.

 

Locatie:

Foxtaal
Fransstraat 16,
2274 AX Voorburg

 

Marleen Rezaie-Delbeek heeft als directeur van Foxtaal het initiatief genomen om een WIN Werkkring te starten in Voorburg. Elke 6 weken is er op vrijdagmiddag een bijeenkomst op de locatie aan de Fransstraat. Op deze manier wil ze haar klanten, veelal nieuwkomers in Nederland, stimuleren om op een natuurlijke manier een netwerk op te bouwen. Haar verwachting is dat dit de inburgering vergemakkelijkt.

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha