Symposium The Future VMCC

Woensdag 11 oktober 2017 wordt het vijfjarig jubileumvan VrijdagMiddag CousCous (VMCC) gevierd met een symposium ‘The future’. Het motto van VMCC staat centraal: het verbinden, netwerken en motiveren van jongeren naar een duurzaam, vitale en efficiënte arbeidsparticipatie in onze samenleving.

Ervaar onder leiding van keynote speaker Quintis Ristie de kracht van het samen doen.

Verder op het programma:
* Best practices van jongeren die het Link2Work traject hebben doorlopen
* Muzikaal intermezzo met een getalenteerde jonge artiest
* Onder het genot van heerlijke couscous nieuwe verbindingen leggen

Het Vrijdagmiddag Couscous team Link2Work (VMCC Team) werkt organisch en bottom-up om het simpel te houden en concreet tot actie te komen. Je wordt daarom uitgenodigd om een bijdrage te leveren en elkaar te motiveren om nog daadkrachtiger de toekomst met ons in te gaan. In de plenaire afsluiting wordt de opbrengst van deze dag gedeeld met elkaar.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Bibliotheektheater 110 Hoogstraat 3011 PV Rotterdam

Locatie: 

Bibliotheektheater
Hoogstraat 110
Rotterdam

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha