Vrijdagmiddag Couscous- Link2Work

Laagdrempelig netwerken voor jongeren en ondernemers uit Rotterdam. “De VMCC is een manier van netwerken die aansluit bij de belevingswereld van veel jongeren in Rotterdam. Geen vrijdagmiddagborrel, maar vrijdagmiddag couscous!”

Op vrijdag 29 september 2017 is er een nieuwe netwerkbijeenkomst met jongeren uit Rotterdam. Je bent vanaf 17.00 uur van harte welkom om aan te schuiven voor een overheerlijke en gratis couscousmaaltijd.

Wij vragen ondernemers, werkgevers, andere professionals en geïnteresseerde buurtbewoners uit Rotterdam hun sociale overwaarde in te zetten om jongeren te helpen hun professionele netwerk te vergroten en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren.

Waarom is de VMCC relevant?
Veel jongeren in Rotterdam hebben moeite om een geschikte stage of (bij)baan te vinden. Ze hebben vaak geen relevant netwerk, het ontbreekt ze nog aan arbeidsmarktvaardigheden of ze krijgen van huis uit te weinig steun en stimulans. De Vrijdagmiddag Couscous is een netwerkbijeenkomst die gemotiveerde jongeren een extra steuntje in de rug wil geven.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Bibliotheektheater 110 Hoogstraat 3011 PV Rotterdam

Locatie: 

Bibliotheektheater
Blaak
Rotterdam

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha