Science Café Den Haag

Bevlogen wetenschappers vertellen op een laagdrempelige manier over maatschappelijke thema’s en gaan met het publiek en elkaar in gesprek. Ook zin om in een avond ondergedompeld te worden in de wetenschap? Kom dan naar het eerst volgende Science Cafe Den Haag, met dit keer als thema de Ruimte.

Hoe komen we erachter of er buitenaards leven bestaat? En hoe communiceer je met buitenaards leven? Deze editie van het Science Café Den Haag staat in het teken van de ruimte. Ga met ons mee en neem een kijkje in de wonderbaarlijke diepte van de ruimte! Toegang is altijd gratis.

19.30 uur Inloop

20.00 uur Welkom

Tijdens deze avond komen 3 interessante sprekers het onderwerp van verschillende kanten belichten.

21.15 uur Borrel

Science Café Den Haag

Locatie:
Het Paard
Prinsegracht 12
Den Haag

 

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha