Webinar ontspannen organiseren

29 november 11.30 uur.

Op 29 november organiseert Part-up samen met Menno Lanting een online event over Talent Benutten om de resultaten te delen van een onderzoek naar flexibel werk organiseren. Je bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te doen en kennis te maken met gebruikers van Part-up.

Het event begint om 11:30. Je kunt overal vandaan interactief meedoen, via de link die je na aanmelding per mail krijgt toegestuurd. 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha