Schrijfcafé online

In het Schrijfcafé kun je je lekker uitleven op een paar schrijfoefeningen onder leiding van Sylvia Roes. Normaliter in de bibliotheek, maar zolang deze is gesloten, kun je online deelnemen.

Je kunt meedoen op vrijdag 1 mei van 10.30 tot 12.30 of op woensdag 6 mei van 19.30 tot 21.30 uur.

Je kunt je aanmelden een mailtje te sturen naar sylvia@toverpen.nl. Je ontvangt dan een bevestiging met uitleg en een half uur voor aanvang een linkje. De kosten zijn 10 euro.

Om mee te kunnen doen, heb je een pc of laptop nodig met een microfoon en een camera, meer niet. Op mobiele telefoons werkt het niet goed. Sylvia werkt met het programma Whereby; je hoeft niets te installeren op je pc, alleen op het linkje in de mail te klikken.

Op beide avonden is er plek voor 10 deelnemers. Als er meer aanmeldingen komen, prikt ze nieuwe data voor een extra schrijfcafé.

Over smaakmaker Sylvia Roes

Zolang ik me kan herinneren, ben ik betoverd door verhalen. Mijn ouders vertelden ze en lazen ze voor en zodra ik zelf kon lezen, greep ik elke gelegenheid aan om in een boek te duiken. Later ging ik ook zelf schrijven en het is me zelfs gelukt om er mijn beroep van te maken. Op de eerste dag van mijn eerste baan in de journalistiek wist ik het: schrijven is het leukste beroep ter wereld en ik wil dat de rest van mijn leven blijven doen. Na de journalistiek koos ik voor een bestaan als zelfstandig tekstschrijfster. Op een gegeven moment kwam het fictie schrijven weer in mijn leven en ik vond dat zo leuk dat ik dat aan anderen wilde overdragen. Ik volgde bij Dactylus de opleiding voor schrijfdocent en nu geef ik les in creatief schrijven.

Op sylviaroescommunicatie.nl vind je meer informatie over mijn andere werk.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha