Verkiezingsavond Toekomst van werk

Pakhuis de Zwijger zendt dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST en mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel om zeker te zijn van je online plekje, waarna je een mailtje van ons ontvangt met de juiste link naar de LIVECAST of Zoom webinar. Je kunt ook altijd nog meekijken via de onderstaande gele buttons verwijzend naar LIVECAST en Zoom.

Klik hier voor de agenda.

Op 4 maart is er NL Kiest – een verkiezingsavond over de toekomst van werk.

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha