De scheidslijnen verdwijnt

“De scheidslijn verdwijnt” is de eerste bijeenkomst in de serie “Vernieuwen, verdienen & Verdelen”, een samenwerking tussen de Sociaal Economische Raad (SER) en Pakhuis de Zwijger, waarin we de toekomst van werk onderzoeken en hoe we ons hier op voor kunnen bereiden. De tweede bijeenkomst “Welvaart duurzaam verdienen” gaat over hoe we in de toekomst verantwoord ons geld kunnen verdienen en welvaart eerlijk kunnen verdelen. Bij de derde bijeenkomst “Goede bedrijven, goed werk” gaan we op onderzoek naar wat over vijftien jaar de rol van bedrijven in de samenleving zou moeten zijn.

Pakhuis de Zwijger

Locatie:

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha