Rotterdam Circulair

Rotterdam als circulaire stad nóg een stap verder brengen. Wil je daar aan meehelpen? Kom dan 13 maart naar de bijeenkomst in Blue City.

Ambities Rotterdam Circulair
De doelen voor Rotterdam zijn scherp: in 2030 is circulair de maatstaf, we willen 3.500 tot 7.000 nieuwe banen creëren in de sector en in 2050 is de stad volledig circulair. Afval bestaat dan niet meer.

Tijdens de bijeenkomst presenteren we de onderzoeksresultaten van het grondstofstromenonderzoek. DRIFT reflecteert hoe de energietransitie en een circulaire aanpak elkaar kunnen versterken.

Dit doen we onder andere tijdens een interactief panelgesprek. We gaan met elkaar aan de slag om te bouwen aan een gezonde economie. Belangrijke vragen zijn: hoe behalen we sámen onze doelen? Hoe borduren we voort op wat er al gebeurt? Hoe creëren we doorbraken? Welke interventies moeten we mogelijk maken? Welke technologie moeten we versnellen? Welke projecten, bedrijven en ideeën brengen we verder samen?

Sprekers:
Eva Gladek (CEO Metabolic)
Derk Loorbach (Directeur DRIFT)
Sabine Biesheuvel (Directeur BlueCity)
David Berg (directeur Schone Stad, gemeente Rotterdam)

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Blue City

Locatie:
BlueCity –
Maasboulevard 100
3063 NS Rotterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha