Inclusieve werkvloer, hoe dan?

12 sept 20 uur in Pakhuis de Zwijger

De Gemeente Amsterdam overweegt voor de aanpak arbeidsmarktdiscriminatie dat ambtenaren privilege trainingen moeten krijgen en dat bedrijven waarmee de gemeente samenwerkt diversiteitsbeleid moeten hebben. Hiermee is het oud en onopgeloste vraagstuk van een inclusieve arbeidsmarkt weer hoger op de agenda gekomen. De reacties in de samenleving lopen uiteen wanneer de termen ‘diversiteit’ en ‘inclusie’ vallen. Wat betekenen deze begrippen voor de praktijk en hoe ga je van diversiteit ook daadwerkelijk naar inclusie?

Waarom vinden organisaties het moeilijk om diversiteit te borgen en nieuwe normen te introduceren? Wordt dit veranderproces onderschat? En wat zijn concrete stappen die organisaties kunnen nemen? We gaan in gesprek over deze vragen met experts uit wetenschap en praktijk.

Pakhuis de Zwijger

Locatie:

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha