PechaKucha Rotterdam #38

20 februari 19.30 uur in Rotterdam Blue City

10 sprekers vertellen in 20 foto’s x 20 seconden over hun onverwachte fascinatie, bizarre hobby, inspirerende reis, bijzonder onderzoek of unieke verzameling. Ben je klaar voor een avond vol out-of-the-box inspiratie?

Sprekers: wordt aan gewerkt!

PechaKucha

PechaKucha is opgezet in 2003 door architectenbureau Klein Dytham in Tokyo als een evenement voor jonge ontwerpers om elkaar te ontmoeten, te netwerken en hun werk te tonen aan publiek. Inmiddels is het uitgegroeid tot een wereldwijd evenement en worden er in zo’n 1000 steden PechaKucha Nights gehouden, waaronder New York, London, Shanghai en Amsterdam.

Toegang: 8,50 EUR

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Blue City

Locatie:
BlueCity –
Maasboulevard 100
3063 NS Rotterdam

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha