Roadshow DigiToegankelijkheid

DigiToegankelijk organiseert een roadshow in augustus en september. In vijf sessies verspreid door het land word je bijgepraat over de veranderingen sinds 1 juli 2018 (invoering Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid) en de ontwikkelingen voor de komende jaren.

Wat is digitale toegankelijkheid? Waarom is het zo belangrijk en wie heeft er baat bij? En hoe kunt u daarmee aan de slag gaan binnen u organisatie? De sessies zijn gericht op communicatieprofessionals en webmasters. Daarnaast zijn de sessies ook relevant voor bestuurders en beslissers.

De sessies staan voorlopig gepland op:

  • Donderdag 22 augustus in Weert
  • Dinsdag 27 augustus in Breda
  • Donderdag 29 augustus in Assen
  • Dinsdag 10 september in Amersfoort
  • Donderdag 12 september in Den Haag

nnb

Locatie:

nnb
Assen

 

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha