Once upon a future

Op 3 oktober verwelkomt MKB Den Haag internationaal spreker Ruud Veltenaar op onze Think & Drink over duurzaam ondernemen in Museon-Omniversum.

Ruud is ondernemer, filosoof, trendwatcher, TEDX spreker en buitengewoon hoogleraar. Hij zal ons inspireren met trends, ontwikkelingen en hij zal de impact van de klimaattransitie op ons leven en onze bedrijven toelichten. Een inspirerende avond met impact over #duurzaamheid.

Wij beloven je een presentatie met veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.

Onze Think & Drink evenementen worden mede-mogelijk gemaakt door Grant Thornton Netherlands.

Programma

17.00: Inloop met een hapje bij Museon-Omniversum

18.00: Welkomstwoord door Anne Wagenmans, bestuurslid Duurzaam Ondernemen MKB Den Haag

18.05: In gesprek met Museon-Omniversum en Grant Thornton

18:20 Once Upon A Future met Ruud Veltenaar

19:30 Drinks

Locatie: Museon-Omniversum, Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag

Duurzaamheid

Wij gaan bewust met de inkoop van middelen en catering om en willen foodwaste voorkomen. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, wil je ons dit dan tijdig laten weten? Wij nodigen je tevens van harte uit om met de fiets of OV naar Museon-Omniversum te komen.

Locatie:
Museon
Stadhouderslaan 37
Den Haag

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha