HR & circular jobs

30 sept 9-12u

Circle Economy gaat in op de rol van HR-professionals in de circulaire transitie en hoe HR-, en duurzaamheidsteams kunnen samenwerken. Toegang gratis.

Over dit evenement

Wat is de rol van HR professionals in de circulaire transitie?

Tijdens deze interactieve bijeenkomst zullen wij met jou en andere HR- en duurzaamheidsprofessionals verder ingaan op onze nieuwe circulaire HR- roadmap en vragen bespreken als:

  • hoe zijn HR-managers een onmisbare schakel bij het maken van duurzame impact?
  • hoe kunnen HR-managers en duurzaamheidsteams het beste samenwerken?
  • wat kunnen HR-managers morgen al doen om duurzame impact te maken?
  • hoe kun je als organisatie in de circulaire omschakeling aanspraak maken op subsidie?

Programma

  • Welkom en introductie Circular Jobs Initiative door Duco de Mol van Otterloo
  • Birgitta Kramer – Programma Manager duurzaam werk en circulaire economie bij Goldschmeding Foundation
  • Annick Schmeddes – Oprichter en eigenaar Sustainable Talent
  • Ruben Koekoek – Oprichter en directeur Social Finance Nederland
  • Roundtables
  • Netwerkkoffie

Over Circle Economy

Circle Economy is een impactorganisatie met een internationaal team van gepassioneerde experts, gevestigd in Amsterdam. We ondersteunen bedrijven, steden en landen met praktische en schaalbare oplossingen om de circulaire transitie te versnellen. Onze visie is een economisch systeem waarin gestreefd wordt naar algemene welvaart binnen de grenzen van de planeet. Om verdere klimaatafbraak tegen te gaan, is het doel om de wereldwijde circulariteit in 2032 te verdubbelen.

Over Circular Jobs Initiative

Vanuit het idee dat de wereld van werk een essentiële factor is in de transitie naar een circulaire economie, is met steun van de Goldschmeding Foundation het Circular Jobs Initiative (CJI) opgericht. Met een focus op skilling, kwaliteit van werk en inclusiviteit, adviseert CJI bedrijven en overheden hoe ze een succesvolle transitie kunnen doormaken, die ook positieve effecten heeft voor het werk en de werknemer.

https://www.circle-economy.com/circular-jobs-initiative

Locatie:

KIT/SDG House
Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam

 

 

Smaakmaker Hans van Meggelen is van huis uit ICT-er, maar zet zich intussen al jarenlang in voor een economie waarin welvaart en welzijn hand in hand gaan. Met zijn concept Drive2Connect rijdt hij in zijn Amerikaanse schoolbus door het land om initiatieven te ondersteunen die de Sustainable Development Goals ten goede komen

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha