NNND Nationale Nederlandse Netwerk Dag

Op vrijdag 22 juni a.s. zal de eerste Nationale Nederlandse Netwerk Dag (NNND) worden georganiseerd op vijf locaties:

Tilburg (Willem II stadion), Eindhoven (Seats2Meet),  ’s Hertogenbosch (Seats2Meet), Utrecht (Seats2Meet) en Amersfoort (Seats2Meet).

De locaties zijn vanaf 13.00 uur open voor publiek. NNND biedt een gevarieerd programma waarin kennisdeling over netwerken en het leggen van connecties centraal staan. Iedere locatie heeft een regionaal programma, aangevuld met online presentaties via een grote beeldscherm.
Online dagvoorzitter is Charles Ruffolo (The NetworKing). Daarnaast zal op iedere locatie een centrale dagvoorzitter zijn die samen met regionale ondernemers uitleg geven over hun manier van netwerken en wat dit heeft betekend voor de groei van hun bedrijf of organisatie.
Het wordt een middag van kennis delen, connecties leggen en de aanwezigen worden geïnformeerd over landelijke en regionale netwerkmogelijkheden. Tussen de diverse programmaonderdelen zijn muzikale optredens gepland.

Binnenkort zal het volledige programma online zichtbaar zijn via de NNND website.

Tickets kosten EUR 15 (early bird) – 30 (aan de zaal).

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Wijkcentrum Mariahoeve

Locatie:
WiIlem II stadion
Goirleseweg 34
5026 PC Tilburg

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha