Nive netwerkbijeenkomst Resilience@work

Hoe vergroot je de werkzekerheid van je werknemers? Relilience@work is een uniek project/investeringsfonds van Philips en de vakbonden dat eind 2014 is gestart voor de looptijd van 4 jaar (tot eind 2018). Het belangrijkste doel van dit Fonds was om de werkzekerheid van werknemers te bevorderen en hen inzicht te verschaffen in hun eigen arbeidsmarktpositie, alsmede hoe ze die marktconform kunnen maken.

De looptijd van het Fonds zit er bijna op en Yvonne van den Berg (director Social Innovation & Health bij Philis Lightning) neemt je mee in hetgeen er in de afgelopen jaren is bereikt, waar uitdagingen liggen en op welke thema’s de organisatie nog verder door zou kunnen pakken (in haar reguliere beleid). Het werkzame leven van Yvonne van den Berg laat zich kenschetsen als een ontdekkingsreis. Yvonne heeft een brede belangstelling op HR-vlak en ze volgt alle ontwikkelingen op de voet.

Wat levert deze Workshop mij op?
Inzicht in de aanpak + learnings van HR-projecten over de meest actuele HR-thema’s op het vlak van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. De adviezen zijn in principe toepasbaar bij andere bedrijven.

Kosten
Gratis voor deelnemers aan het programma WIN WIN WIN Zelfontwikkeling (code: smaakmaker).

Over het Nive
Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via hun leden bereiken ze ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. WIN is lid van het Nive.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Miele Experience Center

Locatie:
Miele Experiencecenter
De Limiet 2
Vianen

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha