Labs Masterclass Society 3.0

19 maart 16.00-19.00 uur.

Labs zijn tijdelijke samenwerkingsverbanden van traditionele organisaties met innovatie vraagstukken en experts op het gebied van digitale- & organisatie vernieuwing. Tijdens deze LABS kick off  beginnen we met het geven van een overzicht van alle relevante trends en marktontwikkelingen. Ondernemer, & Trendwatcher Ronald van den Hoff zal deze voorzet voor zijn rekening nemen.

Van den Hoff is als ondernemer actief in de Hospitality-Tech, Trend Strategist en auteur van het boek Society30. Hij introduceerde begrippen als ‘a-synchrone wederkerigheid’ en gaf het begrip ‘sociaal kapitaal’ een vaste plek in zijn businessmodellen. Hij is (mede)oprichter van Seats2meet.com, een keten van co-work locaties met meer dan 206 vestigingen in 29 landen, waaronder de Social Impact Factory Utrecht.

Ronald van den Hoff: ‘Ik geloof dat toekomstige waardecreatie gebaseerd is op verbindingen. Technologie speelt daarbij een onmisbare rol. We moeten samen bouwen aan Society30, een nieuwe orde van samenleven en samenwerken binnen gedecentraliseerde netwerken. En ja, dat heeft hele grote gevolgen!’

Ronald is woensdag 21 maart ook aanwezig bij het 1e lustrum van het WIN Werk(t) Festival bij S2M in Utrecht.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Vredenburg 40, Utrecht

Locatie: 
Social Impact Factory Utrecht

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha