WIN Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 8 januari eten we samen met elkaar om het nieuwe WIN jaar in te luiden.

De bijeenkomst vindt plaats in de Grubbenhoeve, de vaste locatie van de WIN Werkkring Amsterdam, waar Elisabeth Werter elke 2e woensdag van de maand een WIN Werk(t)sessie faciliteert.

Programma

18.00 uur Gezellig bijpraten en kennismaken onder het genot van een driegangenmaaltijd die wordt verzorgd door Resto Van Harte.

20.00 uur Smaakmaker Henna Mah licht toe waarom 2020 het jaar van de intuïtie is.
2020 is ook het jaar dat WIN haar doelstelling ‘iedereen die wil werken is aan het werk” (die bij de start in 2013 is geformuleerd) wil realiseren. Hoe gaan we dat doen?

Er is ruimte om met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

22.00 uur Einde

Kosten

Deelname aan de WIN Nieuwjaarsbijeenkomst kost EUR 5 voor WIN-ers. Anderen betalen EUR 12,50. Drankjes zijn voor eigen rekening.

De locatie ligt op loopafstand van het metrostation Ganzenhoef (lijn 53). Er is ook voldoende gratis parkeerplaats.

 

Buurthuis “De Nachtegaal” (annex Bijlmer Museum)

Locatie:
De Nachtegaal (annex Bijlmer Museum)
Grubbehoeve 38, 1103 GH Amsterdam-Zuidoost.

 

Smaakmaker Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Ruim vijf jaar is ze nu terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein voor Radar.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha