Miljoenenontbijt

Op woensdagochtend 16 september vindt het traditionele Miljoenenontbijt plaats. Tijdens deze livestream bijeenkomst maken we graag samen met u de vertaalslag van de politieke plannen uit de nationale Miljoenennota naar de betekenis voor ondernemers in onze stad. Hierbij vertalen we het landelijk perspectief naar het regionale en lokale niveau.

Het startschot wordt gegeven door Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland. Carlijn Prins, econoom bij RaboResearch, zal daarna het woord nemen. Zij geeft haar visie op de Miljoenennota en de economische gevolgen voor u als ondernemer. De Haagse wethouders Saskia Bruines (Economie) en Bert van Alphen (Sociale Zaken en Arbeidsmarkt) vertalen de gepresenteerde plannen vervolgens naar de impact voor onze stad. Hoe herstelt de stad achter de duinen zich de komende jaren van de intelligente lockdown en hoe draagt de visie uit de Miljoenennota daaraan bij? Waar liggen economische groeikansen voor Den Haag?

Namens MKB Den Haag, VNO-NCW Regio Den Haag, Gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag ben je van harte uitgenodigd voor deze livestream, waarin beschouwing, interactie en ontspanning afgewisseld worden.

Het programma begint om 8:00 en om 9:30 ronden we weer af. Je kunt vanaf 7:55 inloggen.

Klik hier om je aan te melden voor de livestream.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha