Meetup effective altruïsme

Altruïsme is een van de kenmerken van de nieuwe economie. Altruïsme is het vermogen van mensen om belangeloos te geven (een van de WIN Principes). De oude economie weet hier geen raad mee.

Elke 2e woensdag van de maand organiseert Joerie Koolmans  in Rotterdam een informele meetup voor Effectief Altruïsme (EA). Ontmoet mede altruïsten, raak geïnspireerd en krijg antwoord op de vragen die je hebt. De meetup start om 19.00 en om 19.30 wordt een korte intro gegeven over EA. Voel je vrij om voor een drankje langs te komen of blijf tot het einde (22.00). En zoals altijd, voel je vrij om een vriend mee te nemen.

Café Engels

Locatie:
Café Engels
Stationsplein 45
Rotterdam

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha