Coworking XP voor ondernemers

Zin om een dagje te flexwerken en netwerken met lokale ondernemers en zzp’ers? Kom dan vrijdag 15 september naar de CoworkingXP in de Bibliotheek van Delfshaven (incl. lunch).
  • Flexwerken in de vernieuwde bieb. Wat vind jij van deze flexplek?
  • Netwerken met lokale zzp’ers en ondernemers, maar dan leuk en effectief!
  • Workshop pitchen, want een goed pitch begint met de vraag “Why”

Je kunt heel de dag aanschuiven, flexwerken, netwerken en weer je eigen weg gaan, maar zorg in ieder geval dat je op tijd bent voor het programma en de lekkere lunch, aangeboden door Bibliotheek Delfshaven.

Programma

10:00 Inloop, koffie, vrij flexwerken en netwerken
11:00 Feedback voor de Bibliotheek Delfshaven als flexplek
11:30 Effectief netwerken met een introductie van de Flexpackerz app door Ferdi Jansen
12:00 Lunch en effectief netwerken in de praktijk
13:00 Workshop pitchen met de nadruk op jouw “Why”, door San de Haan van de Vertelschool Rotterdam
14:00 Vrij flexwerken en netwerken
17:30 Sluiting bibliotheek
Ben je overigens (nog) geen ondernemer, maar wel geïnteresseerd in ondernemerschap of wil je gewoon gezellig komen flexwerken, dan ben je eveneens van harte welkom! Via het registratieformulier kun je aangeven of je heel de dag komt of alleen voor het programma, inclusief lunch, van 11:00 tot 14:00. Als je alleen even komt flexwerken, kun je op elk willekeurig moment aanschuiven. De meer zielen, de meer ondernemerskansen 😉
Aanmelden is gratis, maar wel verplicht zodat we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten voor het programma en de lunch!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Bibliotheek Delfshaven

Locatie:

Bibliotheek Delfshaven
Rösener Manzstraat 80
3026 TV Rotterdam

 

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha