De impact van communicatie

Wie wint de NRC Charity Awards 2018? Op 28 augustus reikt Peter Vandermeersch, hoofdredacteur NRC, de awards uit.
Hoe bereik je impact als goed doel met communicatie? En wat zijn de belangrijkste aspecten rondom communicatie voor een goed doel? NRC hoofdredacteur Peter Vandermeersch reikt tijdens dit speciale programma de NRC Charity Awards 2018 uit. Onderzoeker Marijke Leliveld vertelt over de kunst van het geven, waarom geven mensen geld aan een goed doel, en Babette Porcelijn over de verborgen impact en wat jij zelf kunt doen om eco-positief te leven.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Pakhuis de Zwijger

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha