Meeting the Market

Gemeente Den Haag zoekt ondernemers om mee te denken over brandende vragen. Na het enorme succes van dit event in 2017, gaan we dit jaar verder. Denk en praat mee op vrijdag 1 juni 2018, 12:30 uur. Met jouw frisse ideeën en expertise kunnen we meer bereiken voor de stad.

Meeting the Market is een vrijplaats voor innovatie waar ondernemers en de gemeente samen op zoek gaan naar vernieuwende oplossingen voor 14 actuele vraagstukken. Door allerlei ontwikkelingen waar we als stad mee te maken hebben, veranderen ook onze behoeftes. Bestaande oplossingen bieden niet altijd uitkomst. Innovatiegericht inkopen wordt dan ook steeds belangrijker. Steeds vaker is de gemeente op zoek naar nieuwe perspectieven en een andere benadering van de opgaven waar we voor staan. Het tijdig betrekken van de markt en haar kennis en kunde is daarbij essentieel! Dus, ben je ondernemer of ondernemend en denk je graag mee? Meld je dan aan voor Meeting the Market.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Caballerofabriek

Locatie:
Caballerofabriek
Saturnusstraat 60
Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha