vrijdag 19 okt

Lifemap Workshop – Je geld en je leven 4

Elk kwartaal organiseert smaakmaker Ellen van Dongen een kleinschalige workshop rond het thema geld. Je bent welkom in het prachtige kerkje van Abrona Kunst en Koffie. Adres: Nieuwstraat 12, 3628 AC Kockengen. Workshop: 13.00-16.00 uur. Inloop vanaf 12.30 uur. Het thema van deze workshop is geld en mindset.

Geld neemt vele vormen aan, zoals munten en papiergeld, een creditcard of een hypotheek om geld te kunnen lenen. Maar geld kan ook de vorm aannemen van tijd of kennis. Wil je bewust bekwaam worden op het gebied van geld, dan zijn er heel wat competenties te ontwikkelen. Maar dat niet alleen: geld is een afspiegeling van wie jij bent en van hoe jij  jouw leven vormgeeft.

Er zijn vier verschillende workshops over geld in 2018. In Workshop 4: Geld en mindset zal het je duidelijk worden hoe jouw levensvisie, waarden en innerlijke overtuigingen de werking van geld in jouw leven beïnvloeden.

Deelnemers werken ieder met een eigen lifemap. Na de introductie vult ieder de eigen poster aan met voor geld belangrijke thema’s. Dan volgt een korte toelichting over wat met vermogens en met rijkdom creëren wordt bedoeld, waarna ieder de eigen poster aanvult met kwaliteit stickers. Tenslotte nemen we uitgebreid de tijd om elkaar feedback en input te geven, zodat je met concrete adviezen huiswaarts kunt gaan.

Spreekt dit jou aan, kom dan ook! En neem vooral jouw eigen vragen, interesses en kwaliteiten mee naar de workshop, zodat we van elkaar kunnen leren. De kosten bedragen € 40; dit is inclusief een lifemap ter waarde van € 25. Deelnemers aan het WIN WIN WIN Programma betalen € 30; zet dit er alsjeblieft bij, wanneer je je inschrijft.

Nota bene: Workshop Je geld en je leven 1 ging over wat belangrijk is in jouw leven, waar het geld in jouw leven stroomt (of niet zo) en over het creëren van geld. Workshop Je geld en je leven 2 ging over wat belangrijk is in jouw leven en waar je moeite mee hebt. Over minder effectieve gedragspatronen rondom geld en hoe je daaraan kunt werken. Workshop 3: Jouw geld en je vermogens ging over de verschillende kennisgebieden en vaardigheden rond geld, hoe het hier in jouw leven(swerk) op dit moment mee gesteld is en hoe je jouw vermogens meer voor je rijkdom kunt laten werken.

Abrona Kunst en Koffie

Locatie:

Abrona Kunst en Koffie,
Nieuwstraat 12,
3628 AC Kockengen

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha