Sustainable Development Goals on Tour

23 augustus 2018

Op 25 september is de SDG Action Day in Amsterdam. SDG staat voor Sustainable Development Goals, 17 wereldwijde doelen voor positieve verandering om samen de grootste uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Dat klinkt groot en ver weg, maar begint met ideeën en initiatieven dichtbij. Smaakmaker Hans van Meggelen van Drive2 Connect pakt de handschoen op.

Mindfood Truck Karavaan

Samen met Dennis Nolte wil hij de SDG’s  meer bekendheid gaan geven in de wijken met de Mindfood Truck Karavaan. De SDG Action Day is het sluitstuk van de pilot die ze de komende weken draaien, waarbij Dennis dromen inblikt en Hans aan het SDG Rad van Fortuin draait. Tijdens de SDG Action Day kun je aan deze en talloze andere activiteiten deelnemen. Tickets voor de SDG Action Day kosten EUR 40.

Na de SDG Action Day gaan ze het land in. Wil je een bijdrage leveren aan de Mindfood Truck Karavaan of ken je lokale initiatieven waar de SDG’s waarde kunnen toevoegen, neem dan contact op met Hans@drive2connect.nl

WIN is een van de ondertekenaars van de SDG Charter, omdat we met ons werk bijdragen aan ‘decent work & economic growth’ (goal nr. 8)

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha