Lifehack Summer Event

Gratis bestaat niet en groei kan niet oneindig doorgaan. Dit is te lezen in “Wat een geluk, een lifehack voor je werk”. Dat hoeft jou er niet van te weerhouden om deel te nemen aan het online Lifehack Summer Event 2020 van 17 t/m 21 augustus.

Je krijgt een plaats op de eerste rij om succesvolle experts op het gebied van marketing en bedrijfsgroei te horen over hét thema van dit jaar:

Hoe je (ook in economisch zwaardere tijden) kunt groeien als ondernemer met je bedrijf.

Gedurende 5 dagen kun je gratis vanaf elke locatie ter wereld de online kennissessies bekijken, dus of dat nu op vakantie is, op je kantoor, in de tuin, op de bank of in de auto.

Meer weten over wie er allemaal hun kennis met je delen? Kijk op https://identief.nl/lifehack-summer-event/ en registreer je meteen even!

Wat is Lifehack?

Lifehack is een strategie om je tijd en dagelijkse activiteiten op een efficiëntere manier te beheren. De experts onthullen geheimen over wat jij kunt doen om veel sneller en slimmer te kunnen doorgroeien.

Claim je GRATIS toegangskaartje (t.w.v. € 497,-) en laat je inspireren door Nederlandse TOP-experts op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsgroei anno 2020.

Je zult ontdekken:

  • Wat nodig is om verder te groeien;
  • Welke tools je kunt inzetten voor online zichtbaarheid en het bereiken van je ideale klant;
  • Hoe je marketing het beste kunt toepassen anno 2020;
  • Hoe je je omzet kunt verhogen;
  • Hoe je een leven van vrijheid, rust en ontspanning kunt ontwerpen – simpelweg door je te concentreren op kleine veranderingen;
  • Hoe je betere deals sluit en sneller doorgroeit…. en veel meer!

Meld je vandaag nog aan en claim jouw gratis plek om geen enkele online kennissessie van deze TOP-experts te missen! En gebruik daarbij deze ervaring uit de lifehack voor je werk.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha