Wat een geluk, een lifehack voor je werk

Maak je leven als werkende een stuk simpeler

Met de lifehack ga je inzien hoe leuk en makkelijk het serieuze spel van werken kan zijn als je uitgaat van een winwinwin situatie. Het rijk geïllustreerde boek is een mijlpaal in de geschiedenis van de proeftuin voor de toekomst van werk die in 2013 spontaan is ontstaan.

“Ik lees interessante dingen” – “Het is makkelijk te lezen en te begrijpen” –  “Ik werd helemaal blij van het boek en ga het een aantal  jonge mensen cadeau doen” – “gedichtbundel onder de economieboeken” – “Prikkelend”.

Nieuwe invalshoeken

Keer op keer ontdek je in het boek nieuwe invalshoeken. Of je het nu snel doorbladert aan de start van je loopbaan. Of het een tijdje later eens doorneemt als je vastzit. Of gewoon toe bent aan iets anders. Pak het wanneer jij er zin in hebt en lees het op jouw manier. Het gaat erom dat het voor jou werkt. Als je deze lifehack toepast, dan ben je altijd klaar voor de volgende stap, zelfs voordat deze zich aandient.

Wat een geluk, een lifehack voor je werk kost EUR 14,95 en is online en bij de betere boekhandel verkrijgbaar. Wil je de kans vergroten dat het voor jou gaat werken? Kies dan voor WIN Support. Voor nog geen EUR 5 per maand word je op een natuurlijke manier geprikkeld om zelf aan de slag te gaan met jouw toekomst van werk en ontvang je het boek gratis.

Met dit boek is de niet geplande trilogie van Irmgard Bomers over werken in netwerken voltooid. Het startte in 2013 met Een nieuwe weg naar inkomsten en werkplezier. Dat bleek achteraf haar ‘why’. Twee jaar later volgde Natuurlijk Werken (‘what’, wat is werken in netwerken) en dan nu Wat een geluk, een lifehack voor je werk (de ‘how’, dus hoe werkt het).

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha