Leuke Mensen Lunch

Smaakmakers zijn welkom bij de Leuke Mensen Lunch die Hans van Meggelen organiseert in zijn Amerikaanse schoolbus op vrijdag 4 januari.
Tussen 11:45 en 14:00 zal de bus te vinden zijn op de Conradstraat tussen het CS van Rotterdam en het Groot Handelsgebouw.
Het doel van de lunch is leuke mensen te leren kennen, contacten te onderhouden en elkaar te inspireren en te motiveren het leven te blijven vieren. De ruimte in de bus is beperkt, vandaar dat het nodig is om te aan te melden en -wanneer je onverwachts verhinderd bent- dit ook tijdig te laten weten.
De kosten zijn voor rekening van Hans en om te voorkomen dat een van de genodigden ongevraagd met de pet rond zal gaan zal hij een donatie potje bij de deur klaar zetten, in de wetenschap dat de meeste gevers moeilijk kunnen ontvangen.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Bus Drive2Connect

Locatie:
Bus Drive2Connect
Conradstraat (tussen Groothandelsgebouw en CS)
Rotterdam

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha