Eigen Bediening bestaat 5 jaar

7 december 2018

In januari 2019 is het vijf jaar geleden dat Carlijn Arts op 18-jarige leeftijd haar bedrijf startte. Tijdens haar schoolstage vroeg ze een collega om een website voor haar te maken. Dat was het begin van Eigen Bediening. Nu bestaat haar bedrijf uit drie fulltimers, vierenvijftig oproepkrachten, een kantoorpand in hartje Delft en meer dan vijfhonderd opdrachten per jaar. Een knappe prestatie!

Verveling op school

In 2015 was smaakmaker Carlijn een van de jonge ondernemers die met Eigen Bediening hun waarde lieten zien op het jaarlijkse WIN festival. In het interview dat deze destijds gaf, vertelde ze over haar motivatie om een eigen bedrijf te beginnen: “Ik verveelde me op school en had een bijbaantje in de bediening. Dat kan ik zelf beter, dacht ik.” Daarna is het hard gegaan.

Meer dan volwassen

Naast haar drukke baan, is ze inmiddels ook begonnen aan een HBO-studie Small Business & Retailmanagement. Voor de broodnodige ontspanning speelt ze nog steeds actief hockey. Petje af, als je dit allemaal kunt combineren. Het steekt haar af en toe wel dat ze op haar jonge leeftijd niet voor vol wordt aangezien. “Ik voel dat er niet altijd begrip voor me is. Mensen hebben geen idee wat erbij komt kijken om een bedrijf als dit te runnen.”, zegt ze in een interview in het AD.  Dat Eigen Bediening kwaliteit levert, blijkt wel uit de vele enthousiaste reacties op de website.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha