Werkend de wereld over reizen – Social Friday 30 Juni Seats2Meet Strijps EHV

December 2015 gaf ik alles (werk, huis, spullen) op om samen met mijn vriend te ondernemen vanuit.. eigenlijk overal waar we kansen zagen en naar toe wilden gaan. We hadden geen idee hoe deze zogenaamde Digital Nomad lifestyle in elkaar zat en dus besloten we het maar gewoon te doen. Wat heb ik geleerd? Hoe heeft dit mij en mijn werk veranderd? En hoe ziet mijn work life balance er tegenwoordig uit? Maar ook, hoe zou jij dit ook voor jezelf kunnen bewerkstelligen? Ben je benieuwd naar mijn verhaal over werkend de wereld over reizen als Digital Nomad? Reserveer dan snel een (gratis) plekje in de zaal! Tot dan.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Seats2meet Eindhoven Strijp-S

Locatie: Seats2meet Eindhoven Strijp-S 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha