De klant is koning in de creatieve sector

17 mei 20u Design Management Netwerk presenteert De klant is koning

Over opdrachtgeverschap in de creatieve sector. Met o.a. Heineken, Royal FloraHolland, Greenberry & Fabrique.

Wat is de waarde van creativiteit en design? Zowel opdrachtgevers als designers zelf lijken er moeite mee te hebben deze op waarde te schatten. Dat maakt zowel onderhandelen als samenwerken lastig. Hoe doorbreken we deze patstelling? Deze avond presenteren we cases waar creatieven en opdrachtgevers elkaar hebben weten te vinden. Van publieke sector tot premium-wereldmerk, we gaan in gesprek met organisaties, designers en experts uit het veld van onderwijs en research.

Wat kunnen we leren van deze inspirerende (en prijswinnende) samenwerkingen? Hoe gaat het er aan toe in andere sectoren? En wat zijn de insights uit onderwijs en onderzoek? Aan de hand van drie rondetafelgesprekken met opdrachtgevers (Mark van ItersonMichel KrechtingVera Withagen), met onderwijs en onderzoek (Bart AshmannGerbrand BasIeva RozetalePaul Rutten) en met de beroeps/brancheverenigingen (Adjan KoddeMadeleine van Lennep en Mirjam Van Coillie) gaan we op zoek naar antwoorden. Daarnaast twee sterke en leerzame cases (RoyalFloraHolland / VandeJong en Greenberry), een prikkelende column van Roel Stavorinus, en Eugene Bay tekent voor de wrap-up. De moderatie is in handen van Pieter Aarts en Christine de Lille.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Pakhuis de Zwijger

Locatie: Pakhuis de Zwijger Amsterdam

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha