dinsdag 6 dec

Jongeren en het ideale werk van de toekomst

Pauline Schakenbos spant zich in om ook in Wageningen een Challengeteam met jongeren te laten starten. De uitnodiging gaat via-via naar jongerenwerkers, begeleiders van werkzoekende jongeren en docenten en leerlingen bij Hogescholen.

Een informatieve bijeenkomst over de Challenge Natuurlijk Werken

Wat is voor jou de leukste baan van Nederland? Hoe ziet de toekomst van jouw werk eruit? De Challenge Natuurlijk Werken biedt twaalf jongeren in de Regio FoodValley de mogelijkheid om zich te verdiepen in deze vraag.

Ben je ongeveer tussen de 20 en 30 jaar? Of ken je zo’n jongere? Weet dan dat deze kans er voor je ligt: werk aan de toekomst van je werk. Gedurende dertien maanden ga je met elkaar en met de ervaren netwerkers van WIN ga je jouw kansen op de arbeidsmarkt van de toekomst vergroten. Als groep help je elkaars talenten naar boven te krijgen en oefen je met flexibel, online en projectmatig samenwerken. Het kost je niet meer tijd dan je hebt. Je doet dit naast je werk of opleiding.

WIN heeft een prijs gewonnen in het programma ‘De Omkering’ van de NSvP. In het project ‘Challenge Natuurlijk Werken’ worden jongeren uitgedaagd te onderzoeken wat voor hen het ideale werk zou zijn. Werk waarin je het beste van jezelf kunt geven en tegelijk je steentje kan bijdragen en van betekenis kunt zijn.

 

Kies je programma

Thuis

Locatie:

Thuis

Stationsstraat 32

Wageningen

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha