Interactieve lezing De onbeantwoorde vraag

Op 28 april van 10.00-11.30 u ben je welkom bij een interactieve lezing van John Vredeveldt,  in de eeuwenoude loge ‘la flamboyante’ van de Vrijmetselaars, Munt 9 Dordrecht. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Transit Art en is deel van een reeks bijeenkomsten over de regels van de kunst.

John Vredeveldt is wiskundige en zanger. Hij is zijn leven lang bezig met de vraag naar de wetten achter de kunst volgens Pythagoras. Met een monochord, een één-snarig instrument en met luistervoorbeelden uit de muziekgeschiedenis zal hij dieper ingaan op deze spirituele  pijler van onze Europese wetenschap en cultuur.

Na een inleiding van een half uur is er een uur tijd voor uitwisseling. Hoe kunnen we kwantiteit en kwaliteit opnieuw verbinden en kennis paren aan een persoonlijke zoektocht? Welke grote hobbels kom je tegen in het versnipperde culturele klimaat van vandaag? Wat zegt de taal van de muziek over de onbeantwoorde vraag?

De kosten zijn 15 euro inclusief koffie en thee. Je steunt hiermee de actie ‘lock me up free a girl’ editie Drechtsteden.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

De Loge La Flamboyante

Locatie:
De loge La Flamboyante
Munt 9
Dordrecht

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha