Meetup Versnelling resultaten

Het thema van deze avond:
Wat is de minimale kwaliteit van samenwerking om te kunnen ontwikkelen naar een zelfsturend team?

Ruysdael faciliteert een informele meetup voor professionals, waarin je ervaart hoe je sneller, beter en duurzamer resultaat bereikt. Je werkt met de a2Results® formule en de a2Results® app en praktijkervaringen worden gedeeld.

De ontvangst is vanaf 17.00 in het Colour Business Centre, Papendorpseweg 99, 3528 BJ  Utrecht. Je kunt gratis parkeren. Start om 17.30. Na aanmelding vooraf  zijn er broodjes voor je.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Ruysdael Color Business Center

Locatie:
Ruysdael, Color Business Center
Papendorpseweg 99
Utrecht

 

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha