WIN Werkt Inspiratiesessie

Inspiratie opdoen voor je werk?

Doe dan mee met de online WIN Werkt Inspiratiesessies (2x per maand).

Iedere keer staat een thema uit het boek “Wat een geluk” centraal.
Op 14 december van 19.30-21.30 uur: Jouw kleine ik.

Met elkaar kom je verder

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Elisabeth Werter van WIN Werkt, een community voor betekenisvol samen werken in de snel veranderende wereld. ┬áMet elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en ontwikkelen we onszelf als professional in de nieuwe economie. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief dat is beschreven in het boek “Wat een geluk, een lifehack voor je werk’. De lifehack is het resultaat van zeven jaar met elkaar kennis delen en leren van en met elkaar in de proeftuin voor de toekomst van werk.

Deelname aan de WIN Werkt Inspiratiesessie is gratis voor WIN-ers of op uitnodiging. Losse deelname kost EUR 15,00 per keer.

Na aanmelding ontvang je de Zoomlink.

WIN-er Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Ruim vijf jaar is ze nu terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha