ZZP Boost event

11 oktober 2022

Zelfstandigen hebben de toekomst

Boost jouw zakelijke succes, je netwerk en jouw ondernemers skills, met het 4e zzp BOOST event!
Je kunt het event gratis bezoeken aan de Noordkade in Veghel op 11 oktober vanaf 14:00 uur.
Laat je inspireren door onze topsprekers Jos Burgers en Roos Wouters. Zij geven jou een boost met hun inspirerende verhalen.

Klik hier voor het programma

Zelfstandigen hebben de toekomst; de economie is prima, maar blijft dat zo? En werkt onze overheid ook mee aan een gunstig zelfstandigenklimaat? Roos is een boeiende spreker die je op een humorvolle manier prikkelt en leer inspelen op veranderingen in politiek en maatschappij. En aan haar zijde de doorgewinterde keynote Jos die je de wind in de zeilen geeft om bij alle economisch tij gezond te ondernemen. Hij houdt graag zijn publiek een spiegel voor over strategie, marketing en klantgerichtheid.

Het event wordt georganiseerd door zzp NOB BOOST in samenwerking met StartUp Meierijstad.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. Een economie waar welvaart en welzijn hand in hand gaan. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op qua kennis, kom je op nieuwe ideeën en het brengt je in contact met mensen die openstaan voor vernieuwing. Daarom plaatsen we regelmatig activiteiten, bijeenkomsten en conferenties van derden op de agenda. Dit event is hier een voorbeeld van.

Locatie:

Cultuur Haven Veghel
Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel

 

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha