Google online AI tech talk

Google Online AI tech talk: TensorFlow Ecosystem and Tooling

Wednesday, Jul 22, 2020, 7:00 PM

No location yet.

6 AI Developer Attending

This is online tech event, please register and attend the event here: https://learn.xnextcon.com/event/eventdetails/W20072210 Description: To program great apps, software developers need not only a good programming language and also great tooling. For ML Researchers and Engineers, the situation is no different. In this talk, we will go over some o…

Check out this Meetup →

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha