Boeiklas hoe ontdek je wat je wilt

Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt?

Tuesday, Jul 28, 2020, 7:30 PM

De Kas
Nieuwe Herengracht 18 Amsterdam, al

1 Leden Attending

WORKSHOP | DRIJFVEREN | KEUZES | PRESTATIEDRUK | VERLANGENS Je staat in de bloei van je leven. Maar soms zie je door alle ‘kansbomen’ het bos niet meer. Iedereen is druk, doet z’n best, maar waarvoor eigenlijk? Volgens de Australische verpleegkundige Bronnie Ware hebben stervenden het meeste spijt van het najagen van andermans verwachtingen. Hoevee…

Check out this Meetup →

Locatie:
De Kas
Nieuwe Herengracht 18
Amsterdam

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha