Future wisdom experience lab

4e maandag van de maand 13.00-17.00 uur

Het Future Wisdom experience lab voor toekomstgedreven leiderschap is gevestigd op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven. Binnen dit experience lab is er vooral aandacht voor nieuw leiderschap, het organiseren van een duurzame welvaart, het ontwikkelen van ecosystemen, strategie, beleid, nieuwe business- en operating models en disruptieve datatechnologieen. Je kunt hier ontdekken, bewust worden, kennis tot je nemen, vaardigheden ontwikkelen de laatste tools leren kennen. alles wat je nodig hebt voor je transformatie naar een duurzame, digitale en decentrale FutureNext.

In het experience lab kun je zien dat met een nieuw perspectief, een andere wijze van organiseren en bewust inzetten op sociale innovatie, er veel winst te behalen is. Weconomics is uniek omdat het zich in eerste instantie richt op de ontwerpkant en een organisatorische verandering. Disruptieve datatechnologieën zoals blockchain werken alleen maar als bedrijven hun dominante logica loslaten en hun business- en operating model aanpassen. Dit is nodig voor een duurzame, digitale en decentrale toekomst. Innovatie vindt nu te veel en te vaak plaats vanuit een bedrijfsperspectief, en dit maakt de maatschappij veelal onnodig complex en niet productief. In het experience lab kun je zien dat maatschappelijke vraagstukken beter oplosbaar zijn door bijvoorbeeld slim samen te werken in ecosystemen. Het Future Wisdom experience lab bestaat uit een fysieke plek, een community van projecten, startups, professionals en ondernemers, én een leerwerkprogramma voor nieuwe organisatieontwerpen en transformationele leiders. Regelmatig worden gratis en vrijblijvende events georganiseerd waardoor de doelgroep laagdrempelig bewust wordt van de voordelen van datagedreven organiseren.

Welke onderdelen bieden we aan?
Wanneer je een bezoek brengt aan ons inspiratie- en simulatielab kun je, na overleg, het volgende verwachten:

Locatie:

Twice
De Lismortel 31,
5612 AR Eindhoven

Paul Bessems is founder van de Weconomics Foundation, consultant en schrijver van diverse boeken over de community economie en een fundamentele andere manier van organiseren.

De Weconomics Foundation is een stichting die zich onder meer sterk maakt voor de ontwikkeling van een data infrastructuur om slimmer met elkaar te kunnen samenwerken. Een infrastructuur die past in het win-win-win gedachtegoed. Samen met WIN Werkt (gedrag) en de Werkvereniging (beleid) vormt Weconomics (techniek) de drie eenheid die nodig is voor structurele verandering van de vastgelopen arbeidsmarkt.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha