Freelancen iets voor mij?

Iedere 3e donderdag van de maand ben je bij eBrella/Unit 17 van harte welkom voor een persoonlijk gesprek, met Rachid Lechheb, over het freelance bestaan.

eBrella heeft in de afgelopen 8 jaar voor veel mensen, die het freelance bestaan overwogen, als klankbord gefungeerd. Op basis hiervan zijn vele digitale helden, succesvol zelfstandig gegaan of kozen ervoor zich in dienst van hun werkgever verder te ontwikkelen. Er bestaat in onze beleving geen goed of fout antwoord op de vraag: “Is het voor mij tijd om te gaan freelancen?”. Het is iets persoonlijks.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en idee├źn en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten.
In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Caballerofabrek

Locatie:

Caballerofabriek/Unit 17

Saturnusstraat 60

2517 AH Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha