Filmpje WIN Werk(t) Festival

4 april 2018

Bekijk de korte video die Eva de Vries van Bind Community Building maakte van het jaarlijkse festival. Voor Eva was dit het 3e festival en wat haar betreft ook het beste, omdat er rust vanuit straalde.

Lees ook de blog die een van de deelnemers schreef, het verslag met de fotoreportage.

Meer over Eva?

Het maken van filmpjes is een hobby van Eva. Al op de middelbare school was ze in de weer met opnamebandjes. Lange tijd heeft ze er niets mee gedaan, maar nu ze rust heeft gevonden in haar werk ontstaat er ruimte voor. Ze heeft een nieuwe handzame digitale systeemcamera gekocht met een goede beeldkwaliteit. In haar vrije tijd maakt ze van de opnames korte filmpjes. Niet perfect, zegt ze, maar bedoelt om een beleving weer te geven aan mensen die er niet bij waren.
Nog maar twee jaar geleden was haar situatie heel anders. Nu doet ze werk waar ze energie van krijgt. Begin dit jaar heeft ze ervoor gekozen om haar werk als communitymanager niet meer vanuit haar eigen bedrijf uit te voeren, maar in dienst van Bind. Ze geeft er een klein beetje vrijheid voor op, maar in ruil daarvoor heeft ze een vast maandinkomen en sociale zekerheid. Dat vindt ze wel zo prettig.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha