Work Smarter event

Beleef een dag vol netwerkmomenten en leer meer over groeien met je onderneming en slimmer werken tijdens dit event georganiseerd door Teamleader op 5 november in Utrecht

Deze dag staat in het teken van slimmer werken. Er staan interessante sprekers op het podium, je kunt diepgaande break-out sessies bijwonen en tal van netwerkmomenten meepakken.

  • Blijf jezelf en je bedrijf ontwikkelen
  • Wil jij de groei van je onderneming bevorderen?
  • Wil jij je organisatietalent aanwakkeren?
  • Wil jij je tijd efficiënter indelen?
  • Wil jij de volgende stap richting digitalisering zetten?
  • Wil jij een klantgerichte organisatie opbouwen?

Eén of meer vinkjes? Dan is Work Smarter iets voor jou!

Het programma
Op Work Smarter stel je zelf je perfecte programma samen. Met dagvoorzitter Annemarie van Gaal, een keynote van Ben Tiggelaar en een kijkje in de toekomst met Jeroen de Wit van Teamleader kan het bijna niet meer mis gaan.

Tijdens break-outsessies delen lokale experts en internationale sprekers – stuk voor stuk experts in hun vakgebied – hun tips en ervaringen. Jij gaat naar huis met praktische inzichten die je meteen kan gebruiken om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Tickets
Dit event wil je niet missen! Tickets kosten EUR 45-95 incl. BTW en service. Hoe vroeger je boekt hoe goedkoper het is.

De Fabrique

Locatie:
De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha