E-healthweek

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving organiseert, samen met een aantal hoofdpartners van 21 t/m 26 januari 2019 de e-healthweek. De hoofdpartners zijn het ministerie van VWS, het ministerie van EZK, ZonMw, Zorgverzekeraars Nederland, ICT-Health, Zorg van NU en Health Holland.

Het doel is om zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen. Op 21 januari is de aftrap met een openingsmanifestatie in Den Haag die de gehele dag duurt. Verschillende smaakmakers, waaronder initiatiefnemer Erik Gerritsen, zijn aanwezig. Deelname is gratis. Via deze link zie je welke activiteiten je nog meer in het kader van de eHeathweek kunt bezoeken.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Louwmanmuseum

Locatie:
Louwmanmuseum
Leidsestraatweg 57
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha