Digitalisering en inclusieve arbeidsmarkt

Webinar 19 januari 15-16u: Digitalisering en de inclusieve arbeidsmarkt

Op 19 januari 2020 organiseert de SER het derde webinar over digitalisering en de inclusieve arbeidsmarkt. Meld je hier aan voor het webinar.

Eerdere webinars

Het eerste webinar stond in het teken van het veranderingsproces: waarom is digitalisering van belang? Hoe speel je daar als organisatie op in? Wat verandert er allemaal en wat blijft zoals het was? Bekijk het webinar hier terug.

Op 17 november 2020 vond het tweede webinar over om- en bijscholing voor digitalisering plaats. Bekijk het webinar hier terug.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha