Tijd om te zaaien

31 december 2020

Het is tijd om te zaaien. Dat is mijn conclusie aan het eind van dit wonderlijke jaar.
We laten de woorden letterlijk ontkiemen met een product van Growingpaper.

Stoppen of doorgaan met werken in netwerken? Dat was voor mij de vraag, na de publicatie van het laatste deel van de niet geplande trilogie over werken in netwerken, eind vorig jaar. Dit jaar ben ik, naast mijn schrijverijen, vooral bezig geweest om de praktijkkennis toe te passen in de Haagse Binckhorst. Het komend jaar ga ik daar mee door.

Ondertussen gebeurde er iets wonderlijks. Overal zag ik dat mensen -die verlangen naar zingeving in het werk- elkaar op een natuurlijke manier vinden. In WIN-verband, maar meestal daarbuiten, online of digitaal. Ook in de Binckhorst. Eigenlijk precies zoals ik het ooit had gewenst. Het gaat immers niet om WIN, maar om een nieuw fundament onder ons werkende bestaan. Dat hebben we met elkaar in al die jaren gecreëerd. Hoe mooi is dat.

Daarom wil ik in 2021 met jullie een feestje vieren en hiervoor deel ik nu alvast zaadjes uit. Heb je die niet ontvangen, maar wel zin in een feestje en een tuin met met bijen & vlinders? Stuur dan even een mailtje. Dan komt het goed.

Voor nu wens ik iedereen een gezond nieuw jaar toe.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha