Workshop Maak werk van waardevol werk

5 februari 12-13 uur. Evenement in het kader van de Week van de Circulaire Economie van 1 tot 7 februari 2021

Ga aan de slag met concrete handvatten om in je (huidige) werk meer duurzame of maatschappelijke impact te maken

Wil je een betekenisvolle baan waarin je duurzame of maatschappelijke impact maakt, maar weet je nog niet precies wat je wilt en hoe te beginnen? Doe dan mee aan de interactieve workshop ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Zo zet jij de eerste stap naar een betekenisvolle baan die bij jou past.

In deze interactieve workshop van 60 minuten geeft Marieke Jacobs van BetekenisBaan je inzicht in de drie stappen die jij kan zetten om tot een betekenisvolle baan te komen. Daarnaast maak je een begin met focus krijgen in jouw impactvolle carrière en vorm je jouw betekenisvolle visie.

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha